اگر با برنامهریزی بخشی از خاموشیها در حوزه صنعت و کشاورزی اعمال نشود، به ناچار باید خاموشیها را در بخش خانگی اعمال کرد که در این صورت امور روزمره زندگی مردم دچار اختلال میشود.
به گزارش هفتگرد، پرویز محمدنژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره سیاستهای اتخاذ شده از سوی دولت به منظور تامین برق در فصل تابستان بیان کرد: واقعیت این است که در کشور با تراز منفی در حوزه انرژی مواجه هستیم که رقم فوقالعاده بالایی است و تراز منفی تقریبا به ۱۴ هزار مگاوات رسیده که باید به سمت مدیریت مصرف برویم.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با بیان اینکه منطق حکم میکند که با مدیریت منابع موجود هم نیاز مردم را تامین کنیم و هم درصدد برآورده کردن نیازهای حوزه کشاورزی و صنعت باشیم، اظهار کرد: اگر با برنامهریزی بخشی از خاموشیها در حوزه صنعت و کشاورزی اعمال نشود، ناچار هستیم تا خاموشیها را در بخش خانگی اعمال کنیم. از این جهت که امروز منازل کوچک و انرژیبر است و تحمل گرما در تابستان سخت است بنابراین تامین برق برای بخش خانگی اولویت است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر همه این موارد را کنار هم بگذاریم به این نتیجه میرسیم که چارهای جز مدیریت مصرف نداریم و خاموشیها باید به حوزهای منتقل شود که آسیب کمتری به بخش خانگی وارد کند. اگر یک ساختمان ۲۰ طبقه با قطعی برق مواجه شود مردم برای تردد با مشکل مواجه خواهند شد. یا مردم در منازل خود بیمار دارند و دستگاههای مراقبت از بیمار نیازمند برق است به عبارت دیگر اهمیت برق به اندازهای است که امروز زندگی مردم در منازل به آن گره خورده است.
محمدنژاد عنوان کرد: اکنون در صنعت و کشاورزی بازه پیک مورد نظر قرار گرفته و حدود ۴ ساعت محدودیت برای این بخش لحاظ شده است و این حوزهها حدود ۲۰ ساعت میتوانند از برق استفاده کنند. مدیریت این موضوع کار خیلی سختی نیست. تنها راه ما مدیریت مصرف است و انتظار میرود حوزه صنعت و کشاورزی همراهی لازم را در این مسیر داشته باشند.