باستانشناسان با کاوش در مکزیک به یکی از بزرگترین و قابلتوجهترین مجموعه آثار تاریخی «آزتک» ها که تاکنون کشف شده است، دست پیدا کردند.
به گزارش هفتگرد، به نقل از انشنت اوریجینز، کاوش باستانشناسان در «مکزیکو سیتی» به کشف مجموعه بزرگی از آثار تاریخی چوبی و نادر متعلق به «آزتک»ها منجر شده است. این گنجینه تاریخی، بیش از ۲۵۰۰ شئ چوبی در شکل، اندازه و کاربردهای مختلف را شامل میشود.
همچنین تعداد زیادی اثر تاریخی که توسط ساکنان «تنوچتیتلان»، پایتخت امپراتوری «آزتک» بهجای مانده است، توسط باستانشناسان کشف شد.
محققان «موسسه ملی انسانشناسی مکزیک» این مجموعه آثار تاریخی را در بنای تاریخی به نام «معبد مایور» کشف کردند که در مرکز مجتمع مهم تشریفاتی و مذهبی «آزتک»ها قرار دارد.
اشیاء چوبی که اخیرا در «معبد مایور» کشف شدهاند، توسط مردمی که در فاصله ۱۳۲۵ تا ۱۵۲۱ میلادی در پایتخت «آزتک»ها زندگی میکردند بهعنوان پیشکش به خدایان هدیه میشدند.
کشف اخیر باستانشناسان، اطلاعات جدید و گستردهای درباره اشیاء شخصی و ارزشمندی از جمله گوشواره، نقاب، زیورآلات، سربند، مجسمه و کوزه ارائه کرده است. این آثار از جنس چوب ساخته میشدند و توسط کاهنان، شهروندان و زائرانی که از نقاط مختلف به این مکان سفر کرده بودند، به معبد اهدا میشدند.
در جریان کاوش اخیر باستانشناسان آثاری از جنس طلا، مس و سرامیک کشف شد، اما این مجموعه آثار چوبی بود که این اکتشاف را از سایر کشفهای مشابه متمایز کرده است.