نماد سایت پایگاه خبری هفت گرد

بدن در جذب پروتئین «گوشت» گیاهی توانایی کمتری دارد

این یافته‌ها ممکن است منجر به ساختن مواد جدیدی شود که بتواند میزان جذب مواد مغذی از محصولات گوشتی گیاهی را افزایش دهد.

به گزارش هفت‌گرد، طبق مطالعه جدیدی، پروتئین انواع گوشت گیاهی ممکن است مانند گوشت واقعی برای یاخته‌های انسان دسترس‌پذیر نباشد.

مصرف گیاهان سرشار از پروتئین مثل سویا در سراسر جهان رایج است، اما محققان، از جمله محققان دانشگاه ایالتی اوهایو در ایالات متحده، می‌گویند معلوم نیست چقدر از این مواد مغذی به یاخته‌های انسان راه می‌یابد.

در این مطالعه که روز چهارشنبه [۲۲ ژوئن ۲۰۲۲- ۳ تیر ۱۴۰۱] در نشریه شیمی تغذیه و کشاورزی (Journal of Agricultural and Food Chemistry) منتشر شد، محققان بررسی کردند که آیا یاخته‌های انسان که در آزمایشگاه رشد یافته است، می‌تواند به همان میزان واحدهای پپتید‌ی (peptides) سازنده پروتئین را از جایگزین‌های [گیاهی] گوشت جذب ‌کند که از گوشت مرغ جذب می‌کند، یا نه.

محققان می‌گویند این یافته‌ها ممکن است منجر به ساختن مواد جدیدی شود که شاید میزان جذب مواد مغذی از محصولات گوشتی گیاهی را افزایش دهد.

آنان می‌گویند برای آنکه جایگزین‌های گیاهی به بافت و ظاهر گوشت واقعی شبیه شوند، معمولا گیاهان را خشک می‌کنند و گردشده (powder) آن‌ها را با ادویه-مواد طعم‌دهنده مخلوط می‌کنند.

خروج از نسخه موبایل