این روش به باتری آهن-هوا امکان میدهد که با قیمت ۲۰ دلار برای هر کیلووات ساعت، ۱۰۰ ساعت انرژی پاک تولید کنند. باتری آهن-هوا که نخستینبار در سال ۱۸۷۸ اختراع شد، با هزینه بسیار کمتر به نسبت باتریهای لیتیومیونی، به مراتب بیشتر انرژی دارد.
به گزارش هفتگرد، دانشمندان برای باتریهای لیتیوم یونی پرهزینه و زیانآور برای محیط زیست -که در همهچیز از تلفنهای هوشمند گرفته تا خودروهای الکتریکی استفاده میشود- جایگزینی کشف کردهاند که به شکل یک فناوری [قدیمی] ۱۴۰ ساله است.
باتری آهن-هوا که نخستین بار در سال ۱۸۷۸ اختراع شد، با هزینه بسیار کمتر به نسبت باتریهای لیتیومیونی، به مراتب بیشتر انرژی دارد؛ هرچند با توجه به زنگزدگی، [استفاده از آن] برای [تولید] باتری با قابلیت شارژ مجدد غیرعملی است.
اینک تیمی از موسسه فناوری ماساچوست میگوید فرایندی را که با عنوان «زنگزدگی معکوس» شناخته میشود، اصلاح کرده است تا به طراحی جدید، امکان شارژ و تخلیه بدهد.
یت-مینگ چیانگ، استاد الکتروشیمی در موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، به «پاپیولار ساینس» (Popular Science) میگوید: «تولید تجاری باتریهای آهن-هوا را میتوان به منظور ذخیره انرژی افزایش داد و به کاهش تغییرات اقلیمی تا میانه قرن کمک کرد.»
«زمانی که جریان الکتریکی باتری را معکوس میکنید، این کار خوردگی و زنگزدگی باتری را معکوس میکند. بسته به اینکه باتری در حال شارژ یا شارژ خالی کردن باشد، الکترونها از آهن گرفته یا به آن اضافه میشوند.» این روش به باتری آهن-هوا امکان میدهد که با قیمت ۲۰ دلار برای هر کیلووات ساعت، ۱۰۰ ساعت انرژی پاک تولید کنند؛ در حالی که [این مقدار در] باتریهای لیتیومیونی ۲۰۰ دلار برای هر کیلووات ساعت تمام میشود.