تحقیقات جدید نشان میدهد که نوشیدن چند فنجان چای در روز ممکن است احتمال مرگ زودرس را کاهش دهد.
به گزارش هفتگرد به نقل از هلث لاین، در مطالعهای با حضور حدود ۵۰۰ هزار زن و مرد، محققان دریافتند در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند، افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز چای مینوشند، خطر مرگشان بین ۹ تا ۱۳ درصد کاهش مییابد.
این نتایج نشان میدهد که چای سیاه، حتی در میزان بالاتر مصرف، میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
«ماکی اینو چوی»، محقق ارشد این پژوهش در بخش اپیدمیولوژی و ژنتیک سرطان در موسسه ملی سرطان ایالات متحده، گفت: «اگرچه این مطالعه نمیتواند ثابت کند که چای به تنهایی مسئول افزایش عمر است، اما حاوی ترکیباتی است که با کاهش التهاب مرتبط است.»
او گفت: «ترکیباتی مانند پلی فنولها و فلاونوئیدها، یعنی کاتچینها، پتانسیل کاهش استرس اکسایشی و التهاب را دارند که نقش محافظتی در برابر سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریها دارند.»
التهاب باعث بسیاری از بیماریهای مزمن میشود. چای دارای خواص ضدالتهابی قوی است که به تعدیل التهابهایی که میتواند منجر به بیماری شود کمک میکند.
به گفته محققان، چای به خودی خود با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله نمیکند، اما چای میتواند مزایای یک رژیم غذایی سالم را تقویت کند.