به گزارش هفت گرد، مهدی فرخی نگارگر در در این خصوص گفت: حکیم نظامی گنجوی تصویرگر عشق و حکمت به زبان کلام است. در خلق این آثار بصورت مفهومی به سبک شخصی خودم (نو نگاره) به خلق معانی بر گرفته از اشعار نظامی پرداختم.
او افزود: از نکات مهم این مجموعه پنهان بودن چهره عناصر انسانی با جابجایی تصویری نمادین و ایجاد ایهام در ذهن مخاطب برای بالا بردن سطح درک از موضوع اصلی بر گرفته از اشعار است.
فرخی تصریح کرد: تصویرگری ادبیات در ادوار مختلف امری رایج در نگاری ایران است از این رو پیوندی تاریخی میان تصویر و کلام به وجود آمده است.
این استاد نگارگری گفت: آثار رونمایی شده شامل معراج پیامبر، لیلی و مجنون، خسرو و شیرین، هفت پیکر و گذر انوشیروان از خرابههای تیسفون است.
مهدی فرخی، متولد ۱۳۵۹ در تربت حیدریه است. او طی سالها فعالیت هنری موفق به دریافت نشان درجه یک هنری معادل دکترا در رشته نگارگری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.
فرخی با نوآوری خلاقانه در هنر نگارگری و ابداع شیوه نوین «نونگارهها» به عنوان نخبه هنری در بنیاد ملی نخبگان معرفی شد. سال ۱۳۸۷، شیوه «نونگارهها» در کتابخانه ملی ایران به ثبت رسید.
آثار مهدی فرخی نشان از اراده در تغییر و تحول داشته و دارای ویژگیهای خاص و نوجویی در هنر نگارگری است. نمونهای بارز از دگردیسی و امکان تحول نقاشی نگارگری ایرانی در زمینه تحولات اجتماعی، بخش عمدهای از مهمترین تابلوهای فرّخی به صورت اهدایی در موزههای آستان قدس رضوی و حضرت معصومه(س) نگهداری میشود.
مهدی فرخی خالق آثاری با موضوعاتی همچون شهادت، ایثار، عشق، دوستی و آرمانهای ازلی، میهنی و اجتماعی است و نوع برخود او با مفاهیم و مضامین روز اجتماعی، آثارش را از سایر نگارگران هم عصر خود متمایز کرده است.
تدریس در دانشگاههای سوره و شاهد، تألیف و آمادهسازی کتابهای بر بال آسمان، در چشمه آفتاب و الهینامه عشاق، داوری و دبیری جشنوارهها، برگزاری نمایشگاههای انفرادی و حضور در نمایشگاههای گروهی داخلی و خارجی بخشی دیگر از فعالیتهای فرخی در زمینههای علمی، هنری و فرهنگی است. او با حضور در رقابتهای هنری موفق به دریافت بیش از بیست عنوان برگزیده و برتر از جشنوارههای ملی و بینالمللی شده است.