نماد سایت پایگاه خبری هفت گرد

مصرف «گوجه سبز» استرس را کاهش می‌دهد

مصرف «گوجه سبز» استرس را کاهش می‌دهد

یک دکترای گیاهان دارویی با اشاره به خواص متعدد گوجه سبز و مزایایی که برای سلامتی افراد دارد، گفت: مصرف گوجه سبز موجب کاهش استرس و افسردگی می‌شود.

هانیه ناصری در گفت و گو با هفت گرد، از خواص متعدد گوجه سبز به عنوان یکی از میوه‌های بهاری یاد کرد و گفت: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارش می‌شود. همچنین این میوه به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدانی دارد.

وی گوجه سبز را منبع‌ ویتامین‌های گروه B دانست و یادآور شد: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه گوجه سبز در سوخت و ساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد، خاطرنشان کرد: این میوه اثر قابل توجهی نیز در پیشگیری از سرطان و چربی خون بالا دارد.

ناصری از نقش موثر گوجه سبز در مقابله با میکروب‌ها و عفونت‌ها هم یاد کرد و ادامه داد: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه‌ها را تنظیم می‌کند.

وی تاکید کرد: گوجه سبز را می‌توان به صورت خشک شده نیز مصرف کرد که دارای مقادیر مناسبی فیتونوترینت است که کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.

به گفته این دکترای گیاهان دارویی، مصرف گوجه سبز برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین نیز مفید است.

ناصری با اشاره به اینکه مصرف اندازه مناسب گوجه سبز می‌تواند به تعادل اسید معده کمک کند، اظهار کرد: در مصرف گوجه سبز نباید زیاده‌روی کرد زیرا بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود. به علاوه مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود و ترش و اسیدی بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها می‌شود.

وی در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن نیز هشدار داد و افزود: این میوه اگر نشوسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را ایجاد می‌کند.

این دکترای گیاهان دارویی یادآور شد: گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گلپر مصرف شود.

ناصری درباره مصرف هسته گوجه سبز خصوصا در گوجه سبزهای کال که هسته نرم دارند نیز هشدار داد و گفت: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را مصرف کرد.

خروج از نسخه موبایل