آخرین اخبارمیراث فرهنگی و گردشگری

دانش‌سرای عشایری احیا می‌شود

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش گفت: خوشبختانه پیگیری احیای دانش‌سرای عشایری از برنامه‌های جدی وزیر بوده و امیدواریم قواعد مغفول اساس‌نامه عشایری مانند جذب نیروهای بومی عشایر و یا تعریف سهمیه برای آنان در دانشگاه‌های فرهنگیان نیز اتفاق بیفتد.

به گزارش هفت‌گرد، رضوان حکیم‌زاده در افتتاحیه بیست‌ویکمین اردوی دانش‌آموزان پسر عشایر سراسر کشور که امروز، ۲۱ تیر، در اردوگاه ثامن‌الحجج(ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: با پیگیری‌های وزیر و اهتمام خوبی که به موضوع عدالت آموزشی دارد، اتفاقات خوبی جهت ارتقای کیفیت آموزش عشایر در راه است. 

او افزود: ما این توفیق را داشتیم که علی‌رغم شیوع ویروس کرونا به همت همکاران عشایر اجازه ندادیم که چراغ هیچ مدرسه‌ای خاموش باشد و با پافشاری همکاران در اکثر نقاط کشور آموزش‌ها به‌صورت حضوری و نیمه‌حضوری ادامه پیدا کرد. برنامه پایش یادگیری دانش‌آموزان عشایر جهت ارتقای کیفیت یادگیری یکی از برنامه‌هایی است که با جدیت در دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر دنبال می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش عشایر اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه بتوانیم معلمانی باکیفیت را برای این مناطق محروم به‌کار بگیریم. تلاش شده فضای مدرسه برای عشایر فراهم شود اما فرصت‌های یادگیری مکمل از جمله کتابخانه، آزمایشگاه و کارگاه‌ها در این مناطق وجود ندارد؛ بنابراین ما چاره‌ای نداریم جز اینکه یک عامل کیفیت‌بخش به اسم معلم را در این مناطق به‌کار بگیریم. 

حکیم‌زاده ادامه داد: در حال حاضر و برای اولین‌بار در تاریخ ۲۱ ساله اردوی عشایری کشور، قبل از شروع این اردو، اعتبار مورد نیاز آن تمام و کمال ابلاغ شده است.

او اضافه کرد: تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی اقدامی رو به جلو برای جبران برخی کمبودهاست. طبق پایش‌های و بررسی‌های ما متاسفانه در فرآیند هدایت تحصیلی بسیاری از دانش‌آموزان عشایر به رشته‌های نظری و خصوصا رشته‌های علوم انسانی هدایت می‌شوند؛ در حالی‌که فراهم کردن فرصت‌های حرفه‌آموزی و هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای برای دانش‌آموزان عشایر در دستور کار نبوده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا