محدود کردن پلتفرمها موجب بیکاری هزاران نفر میشود
تهیه کننده سینما با بیان اینکه تولیدات شبکه نمایش خانگی، محصولات عجیب و غریبی نیستند، گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، محدود کردن پلتفرمها تصمیمی نادرست است و موجب بیکاری هزاران نفر میشود.
به گزارش هفتگرد، اسماعیل عفیفه درباره پلتفرمهای شبکههای نمایش خانگی گفت: به عنوان تولیدکننده به نظرم صحیح نیست که نظارت بر پلتفرمها را به نهادی بسپارند که بنا بر قاعده تعارض منافع، قانونا نمیتواند به نمایش خانگی نظارت کند.
عفیفه با اشاره به نقش تولیدات نمایش خانگی در امرار معاش تعداد زیاد از افراد شاغل در این حوزه گفت: در سال ۱۴۰۰ حدودا گردش مالی تولیدات این حوزه بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. این مبلغ، هزینه زندگی افرادی است که به طور مستقیم و غیر مستقیم از تولید در نمایش خانگی، امورات معیشتیشان را میگذرانند.
او تصریح کرد: از نظر امنیتی و با توجه به وضعیت اقتصادی مردم هم، محدود کردن پلتفرمها تصمیمی نادرست است که موجب بیکاری هزاران نفر میشود و من فکر نمیکنم هیچ آدم عاقلی در چنین شرایطی چنین اقدام اشتباهی را مرتکب شود.
تهیهکننده سریال «میوه ممنوعه» افزود: تلویزیون تعداد زیادی شبکه در اختیار دارد، بهتر است به امورات خود بپردازد، در شرایطی که مخاطبان تلویزیون روز به روز بیشتر کاهش پیدا میکند اگر به جای تمرکز بر نمایش خانگی، به مدیریت شبکههای خود بپردازد تا در کنترل افت مخاطب خود موفقتر خواهد بود.
عفیفه با اشاره به جلوگیری از رونق شبکههای ماهوارهای با محدود کردن فعالیت شبکه نمایش خانگی گفت: با تنگ کردن عرصه بر فضای تولیدات نمایش خانگی، به طرفداران و بینندگان شبکههای ماهوارهای و خارج از کشور اضافه میشود و این بیتدبیری است که افرادی را که در این حوزه در کشور فعالیت میکنند از کار بیکار شده و به رونق شبکههای خارج از کشور کمک شود.
او تشریح کرد: تولیدات شبکه نمایش خانگی، محصولات عجیب و غریبی نیستند و چارچوبی را هم خدشهدار نمیکنند، بهتر است تلویزیون به برنامهها و شبکههای خود بپردازد و تمرکز کند. اگر ابعاد فرهنگی و اقتصادی این حوزه را مد نظر قرار دهیم، جلوگیری از فعالیت نمایش خانگی اقدامی خطا است.