چهار تمدن شرور در کهکشان ما وجود دارد!
محاسبات یک دانشمند نشان میدهد که احتمالا چهار تمدن بیگانه شرور در کهکشان راه شیری وجود دارد. اگر این تمدنها به ما حمله کنند مانند احتمال برخورد یک سیارک غولپیکر به زمین است.
به گزارش هفتگرد، «آلبرتو کابایرو»(Alberto Caballero) از دانشگاه ویگو اسپانیا تخمین زده که احتمالاً چهار تمدن در کهکشان راه شیری وجود دارد که شرور هستند و اگر به ارسال پیام به بیگانگان ادامه دهیم، ممکن است به ما حمله کنند.
«کابالرو» در این پژوهش، تعداد جنگها و تهاجمات انسانی که روی زمین در طول ۵۰ سال گذشته انجام شده را بررسی کرده است (یعنی کشورهایی که به کشورهای دیگر حمله کردهاند). او سپس با استفاده از این دادهها و بر اساس تعداد تمام سیارات فراخورشیدی شناخته شده، ادعا کرد که تنها چهار تمدن فضایی شرور هستند و ممکن است به زمین حمله کنند.
البته باید به این نکته اشاره کنیم که کار کابایرو بیشتر یک آزمایش فکری و ادعا است و توسط دانشمندان دیگر تأیید نشده است. تخمین این پژوهشگر نشان میدهد که از نظر پیشرفت فناوری، این ۴ تمدن در واقع میتوانند بیشتر شبیه جامعه بشری کنونی باشند و از نظر ریاضی، کمتر از یک تمدن وجود دارد که واقعاً قادر به سفر بین ستارهای است که برای حمله به زمین مورد نیاز است.
جالب است بدانید کلودیو ماکونه دانشمند ایتالیایی برنامه ستی-SET (جستجو برای هوش فرازمینی) قبلا تعداد تمدنهای احتمالی کهکشان راه شیری را 15 هزار و 785 مورد اعلام کرده بود که اکنون طبق تحقیق جدید فقط چهار مورد از آنها خطرناک و شرور هستند.
هرچند این محقق معتقد است، احتمال اینکه یکی از این چهار تمدن بیگانه شرور به سیاره ما حمله کنند کم است. از طرفی شاید هیچگاه انسانها نتوانند با یکی از این تمدنها ارتباط برقرار کنند، چه برسد به اینکه بخواهند مورد حملۀ آنها قرار بگیرند.
افراد بسیاری نظیر استیون هاوکینگ بر این عقیده هستند که فرازمینیها تنها برای چپاول منابع انرژی زمین به سیاره ما حمله خواهند کرد و وجود یا عدم وجود ما برای آنها اهمیتی نخواهد داشت. وی معتقد است:« اگر موجودات فضایی، ما را ملاقات کنند به گمان من نتیجه چنین ملاقاتی بسیار مشابه اولین سفر “کریستف کلمب” به آمریکا خواهد بود. نتیجهای که چندان به نفع بومیهای آمریکا تمام نشد.»
همچنین به گفتۀ این دانشجوی رشته حل تعارض، با پیشرفت جوامع زمینی و فرازمینی، احتمال کمی وجود دارد که یک درگیری حادث شود. وی در تخمین خود این فرض را مطرح میکند که یک تمدن بیگانه نیز همان رفتاری را که ما در زمین داشتهایم، دنبال میکند. این فرضیات ممکن است کاملا نادرست باشند، اما “کابایرو” امیدوار است که این کار به بشر کمک کند تا به سمت یک گفتگو و تفاهم جهانی در مورد اینکه آیا باید به بیگانگانِ فرضی پیام ارسال کنیم یا نه، برویم. جزئیات بیشتر این پژوهش در وبسایت arxiv.org منتشر شده است.