آخرین اخبارمیراث فرهنگی و گردشگری

قابلیت‌های کردستان در حوزه گردشگری غذا

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: «استان کردستان با داشتن توانمندی های فراوان در حوزه‌های مختلف گردشگری از جمله گردشگری فرهنگی، تاریخی، اکوتوریسم، مناطق جنگی، ورزشی و … در حوزه گردشگری غذا نیز دارای پتانسیل‌ها و قابلیت‌های فراوانی است.»

غذا کردستان

به گزارش هفت گرد به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، یعقوب گویلیان در خصوص کارگاه آموزشی غذاهای بومی‌ و محلی استان که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: «از آنجایی که کردستان، استانی با ظرفیت بالای گردشگری است برگزاری دوره‌های آموزشی می‌تواند در رشد و توسعه این صنعت و معرفی جاذبه‌ها و قابلیت‌های استان بسیار مفید باشد.»
مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، با بیان اینکه غذا به‌عنوان یک جاذبه گردشگری در دنیا شناخته شده است، افزود: «گردشگران علاوه بر دیدن آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی، آشنایی با خوراک و غذای محلی آن منطقه را نیز در برنامه سفر می‌گنجانند.»
او عنوان کرد: «تنوع غذایی به‌نوعی نشان‌دهنده فرهنگ غنی و بازتابی از شرایط جغرافیایی، فرهنگی، سلیقه و ذائقه مردم یک منطقه است.»
گویلیان در ادامه هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و معرفی غذاهای بومی‌محلی کردستان بیان کرد وگفت: «فعالان بخش خصوصی و به‌ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی استان علاوه بر جذب گردشگر می‌توانند نقش موثری در معرفی آداب و رسوم و فرهنگ غنی منطقه داشته باشند.»
مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: «باید شرایطی برای گردشگران فراهم شود که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید و از نزدیک با آداب و رسوم و آیین‌های محلی آمیخته شده با خوراک و نوشیدنی استان آشنا شوند.»
او اظهار کرد: «در این دوره آموزشی یک‌روزه که با شرکت ۵۵ نفر از مدیران و پرسنل اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی در محل مجتمع گردشگری و اقامتی شاسوار سنندج برگزار شد، ۱۰ نوع غذا، پیش غذا و دسر منطقه از جمله شیرپه‌ره‌شت، آش قلیه، خروته، یه‌ک‌ئاوه، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، خورشت قه‌یسی، کوفته و ناوتاوائی، شه‌ربه‌ت ونه‌ته‌ق و گول پونه و… توسط منیره امجدیان کارشناس و داور بین‌المللی غذاهای بومی محلی، غذاهای ملل و گیاهی آموزش داده شد.»
گویلیان یادآور شد: «امید است با بهره‌گیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان مؤثر باشیم.»

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. با درود و سپاس از دقت نظر شما و پوزش از بابت این اشتباه در تیتر مطلب
    ما را از نظرت ارزنده بی نصیب نگذارید.
    دبیر تحریه هفت گرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا