انتصاب اعضای هیئت علمی جشنواره «شعر فجر»

اعضای هیئت علمی هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، منصوب شدند.
به گزارش هفتگرد به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه، اعضای هیئت علمی هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر را منصوب کرد.
جشنواره بینالمللی شعر فجر یکی از مهمترین جشنوارههای ادبی و بزرگترین جایزه شعر در ایران است که از سال ۱۳۸۵ زمستان هر سال برگزار میشود. تا کنون سیزده دوره از این جشنواره برگزار شدهاست.
بر این اساس، رضا اسماعیلی، حسین اسرافیلی، علیرضا قزوه، جواد محقق، حجتالاسلام والمسلمین محمد حسین انصاری نژاد، نغمه مستشار نظامی، حمید هنرجو، مصطفی محدثی خراسانی و علی داودی به عنوان اعضای هیئت علمی هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر منصوب شدند.

در متن حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به اعضای جدید هیئت علمی هفدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر آمده است:
«نظر به فعالیتهای ارزنده ادبی و تجربه گرانسنگ جنابعالی در عرصه شعر، زبان و ادبیات فارسی و به پیشنهاد معاون محترم امور فرهنگی به موجب این حکم به عنوان «عضو هیئت علمی هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر» منصوب میشوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و بهرهمندی از هماندیشی و همکاری استادان، اندیشمندان و صاحبنظران در شناسایی و گسترش الگوهای ادبی فاخر در حوزه پر سابقه و تمدنی شعر فارسی و اجرای وظایفی که در آییننامه جشنواره مطابق با اهداف دولت مردمی برای ساختن ایران قوی آمده است، موفق و موید باشید. »
پیش از این، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی رضا اسماعیلی را به عنوان دبیر علمی هفدهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر منصوب کرده بود.
افتتاحیه شعر فجر شنبه (هفدهم دی ماه ۱۴۰۱) با حضور جمعی از شاعران در شیراز برپا میشود.
بخش کودک و نوجوان
اسماعیل اللهدادی با مجموعه «بعضی از پرندهها شاعرند» برگزیده جشنواره شعر فجر شد و جایزه ۲۰۰ میلیون تومانی این بخش را به خانه برد.
«شعرهای رودخانه» از محمود پوروهاب در این بخش شایسته تقدیر شد و ۷۵ میلیون تومان به این شاعر اهدا شد.
مریم زندی، غلامرضا بکتاش و بابک نیکطلب داوران این بخش بودند.
بخش درباره شعر
«خاقانینامه» اثر سعید مهدویفر به عنوان برگزیده این بخش معرفی و ۲۵۰ میلیون تومان به او اهدا شد.
«شعر سپید: پژوهشی تطبیقی در باب قالبی بیقافیه» اثر مهدی علیایی مقدم و «فهرست توصیفی _تحلیلی مقالات مربوط به فردوسی و شاهنامه از ۱۲۹۴ تا ۱۳۸۰» اثر زهرا سیدیزدی و مرضیه خافی، به صورت مشترک شایسته تقدیر شدند.