آخرین اخبارموسیقی

سهیل نفیسی به صحنه می‌رود

تالارهای وحدت و رودکی میزبان سهیل نفیسی می‌شوند

ایشان آهنگساز و نوازنده گیتار، با اجرای منتخبی از آثارش 16 اردیبهشت در تالار وحدت و 17 اردیبهشت در تالار رودکی روی صحنه می‌رود.

به گزارش هفت گردبه نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، سهیل نفیسی متولد 1346، از پیشگامان آهنگسازی و نوازندگی گیتار در حوزه موسیقی تلفیقی است که  تمامی رپرتوارهای اجرایی‌‌اش را از ساخته‌های خود انتخاب می‌کند. 

نفیسی تاکنون چهار آلبوم به نام‌های «ری را»، «ترانه‌های جنوب»، «چنگ و سرود» و «طرح نو» را روانه بازار کرده است و در کنسرت‌های پیش رو منتخبی از این آلبوم‌ها را اجرا می‌کند.

این قطعات بر روی اشعاری از حافظ، شفیعی کدکنی، نیما یوشیج، سهراب سپهری و … ساخته شده‌اند.

کنسرت سهیل نفیسی از ساعت 21:30 شامگاه سه‌شنبه 16 اردیبهشت در تالار وحدت و از ساعت 20 چهارشنبه 17 اردیبهشت در تالار رودکی برگزار می‌شود.

سهیل نفیسی (زاده ۱۳۴۶، تهرانخواننده، آهنگساز و نوازندهٔ گیتار اهل ایران است. او که خود به یادگیری موسیقی پرداخته‌است، بیش از ۲۰ سال در هرمزگان (بندرعباس) زندگی کرده و موسیقی‌اش تا حد زیادی تحت‌تاثیر این منطقه است.

علاقه فراوان او به شعر معاصر ایران، سهیل را به سوی ترانه‌سازی بر اساس برخی اشعار به یاد ماندنی ایران معاصر سوق داد. سبک خوانندگی و نواختن گیتار او را می‌توان نوعی نقالی موسیقایی به‌شمار آورد.

زندگی

سهیل نفیسی در ۵سالگی با ملودیکایی که از پدرش هدیه گرفته بود با موسیقی آشنا شد. بعدها آکاردئون و ارگ کوچک جایگزین ملودیکا می‌شوند.

در ۱۴سالگی صاحب گیتاری می‌شود که سفر او را به دنیای موسیقی میسر می‌کند. ملاقات با نوازندگان و مدرسان گیتار در تهران و کانون گیتار کلاسیک و آشنایی با ابراهیم منصفی شاعر و ترانه‌سرای جنوبی باعث جدی شدن کار او شده‌است. به قول نفیسی در هرمزگان کمتر خانه‌ای است که نواری از منصفی نداشته باشد.

نفیسی ۲۳سال از عمرش را در بندرعباس زندگی کرد. در این ایام، با ابراهیم منصفی، رامی، آشنا شد. این آشنایی، سال‌ها بعد منشأ آلبوم ترانه‌های جنوب وی شد و آن‌طور که خودش می‌گوید آوازهای جنوبی‌اش او را ادامه می‌دهند و پاره‌ای از خودش و گذشته‌اش هستند.

سهیل نفیسی هم‌اکنون در تهران زندگی می‌کند و حرفهٔ اصلی او نجاری است.

زندگی حرفه‌ای

در دوران جوانی، سهیل نفیسی دست به ساخت و اجرای موسیقی برای چند فیلم کوتاه و بلند زد. سهیل نخستین‌بار با انتشار آلبوم ری‌را که از شعر نو شاعرانی چون احمد شاملو، نیما، اخوان ثالث و… استفاده کرده بود خود را به عنوان علاقمندان موسیقی معرفی کرد. پس از آن، با برگزاری تعدادی معدود کنسرت و انتشار دو آلبوم دیگر به نام‌های ترانه‌های جنوب و چنگ و سرود، ارتباط خود را با دوست‌داران موسیقی خود حفظ کرد. به گفتهٔ خود او، شعر معاصر، افق‌های دید او را متأثر کرد.

وی، هم‌زمان با کار بر روی آلبوم ری‌را، کار روی چهارمین آلبوم خود که متمرکز بر اشعار  است را آغاز کرد. سبک کار موسیقی سهیل، آن‌گونه که خود می‌گوید، یک ساز و یک نوازنده است، در مقابل کار بزرگ ارکسترال یا یک گروه موسیقی بزرگ.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا