آخرین اخبارمیراث فرهنگی و گردشگری

احیای جاده ابریشم، با اهداف گردشگری

سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، در موقعیتی است که می‌تواند مسیر جاده ابریشم را احیا کند و اهمیت جدیدی به مسیری بدهد که می‌تواند طرز تفکر و ارتباط ما با سفر را تغییر دهد.

به گزارش هفت‌گرد، UNWTO  با تشویق مجدد علاقه به جاده ابریشم، برای تبادل فرهنگی، تجارت و گردشگری، تصمیم گرفت مسیرهای باستانی را به عنوان یک مفهوم گردشگری احیا کند و سه قاره را بار دیگر در پروژه‌ای با بیش از ۱۲۰۰۰ کیلومتر متحد کند.

جاده ابریشم که معمولا به‌عنوان اولین مسیر تجارت جهانی در تاریخ شناخته می‌شود، دامنه و اهمیتی به مراتب بیشتر از مبادله ساده کالا داشت. در واقع، بی‌شمار مسیرهای به هم پیوسته به‌عنوان وسیله‌ای برای تبادل پربارهنر، مذهب، فرهنگ، ایده‌ها و فناوری عمل کردند. بسیاری از پیشرفت‌های مهم، درزمینه‌های مختلف از ریاضیات و فلسفه گرفته تا معماری و خوراک‌شناسی، تنها به لطف شجاعت پیشگامانی که مشتاق کشف و غلبه بر مرزهای انسان‌ساز و عوامل تعیین‌کننده طبیعی بودند، امکان‌پذیر شد. سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)  با ثروت هزاران سال، در موقعیتی است که می‌تواند مسیری را احیا کند و اهمیت جدیدی به مسیری بدهد که می‌تواند طرز تفکر و ارتباط ما با سفر را تغییر دهد.

با ابتکاراتی که به سال ۱۹۹۴ برمی‌گردد، UNWTO  یکی از مدافعان اولیه پتانسیل گردشگری جاده ابریشم بود. امروز، ۳۴ کشور عضو جاده ابریشم آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بنگلادش، بلغارستان، چین، کرواسی، جمهوری خلق کره، جمهوری کره، مصر، گرجستان، یونان، اندونزی، ایران، عراق، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، قزاقستان، قرقیزستان مالزی، مغولستان، مونته نگرو، پاکستان، رومانی، روسیه، سن مارینو، عربستان سعودی، اسپانیا، سوریه، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان، اوکراین و ازبکستان از فوریه ۲۰۱۸ از اروپا، آفریقا، آسیای مرکزی و آسیا و اقیانوس آرام، علاوه بر اعضای وابسته UNWTO از سراسر جهان، با یکدیگر همکاری می‌کنند تا مسیرهای جاده ابریشم را به عنوان یک ماجراجویی گردشگری فراملی معرفی کنند.

هدف ما با هم به حداکثر رساندن مزایای توسعه گردشگری برای جوامع محلی، تحریک سرمایه‌گذاری و ترویج حفاظت از میراث طبیعی و فرهنگی مسیر با تمرکز بر حوزه‌های کاری زیر است:

بازاریابی و تبلیغات

برای بالا بردن شهرت جاده ابریشم در صحنه بین المللی، UNWTO  با طیف وسیعی از شرکا، هم از بخش گردشگری دولتی و هم خصوصی همکاری می‌کند.

در سال‌های اخیر، انواع مختلفی از رویدادها سازماندهی شده‌اند. از نشست‌های وزرای سطح بالا مانند هشتمین نشست بین‌المللی UNWTO در مورد گردشگری جاده ابریشم در تسالونیکی و رویدادهای سالانه جاده ابریشم در ITB برلین گرفته تا کارگاه‌های ظرفیت‌سازی و نشست‌های گروه ویژه.

نیروی کار

کارگروه راه ابریشم تضمین می‌کند که همه کشورهای عضو به طور مناسب دارای نمایندگی هستند و فرصت ارائه نظرات در برنامه را دارند.

گروه Task Force همچنین مسئول موارد زیر است:

ارائه بازخورد به موقع در مورد استراتژی‌های برنامه راه ابریشم UNWTO و برنامه‌های اقدام

بحث و تایید در مورد اقدام جاده ابریشم

از اجرای هماهنگ برنامه اقدام، از جمله راهبردهای اقدام فوری و بلندمدت اطمینان حاصل کنید.

پیام رسانی و اشتراک اطلاعات منسجم و هماهنگ را ترویج دهید.

به اشتراک‌گذاری و تبادل دانش و بهترین شیوه‌ها

کشورهای عضو زیر یک نماینده گروه ویژه راه ابریشم را معرفی کردند. از فوریه ۲۰۱۷، کشورهای عضو ثبت نام شده بر اساس ساختار سازمانی UNWTO گروه بندی می شوند:

اروپا : ارمنستان، آلبانی، آذربایجان، بلغارستان، کرواسی، گرجستان، یونان، اسرائیل، ایتالیا، قزاقستان، قرقیزستان، مونته نگرو، رومانی، روسیه، سن مارینو، اسپانیا، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان، اوکراین و ازبکستان.

آسیا و اقیانوسیه : بنگلادش، چین، جمهوری دموکراتیک خلق کره، اندونزی، ژاپن، جمهوری کره، مالزی، مغولستان و پاکستان.

خاورمیانه : مصر، ایران، عراق، عربستان سعودی و سوریه.

جلسات کارگروه راه ابریشم:

•          هشتمین نشست کارگروه راه ابریشم سازمان جهانی گردشگری – قیصری، ترکیه (آوریل ۲۰۱۸)

•        هفتمین نشست کارگروه راه ابریشم UNWTO – والنسیا، اسپانیا (مارس ۲۰۱۷)

با داشتن این شغل، سیل دلار در راه است! برای کسب درآمد دلاری عجله کنید!

با داشتن این شغل، سیل دلار در راه است! برای کسب درآمد دلاری عجله کنید!

•        ششمین نشست کارگروه راه ابریشم سازمان جهانی گردشگری – ارومیه، جمهوری اسلامی ایران (آوریل ۲۰۱۶)

•        پنجمین نشست گروه ویژه راه ابریشم سازمان جهانی گردشگری – سئول، جمهوری کره (آوریل ۲۰۱۵)

•        چهارمین نشست کارگروه راه ابریشم UNWTO – تفلیس، گرجستان (ژوئیه ۲۰۱۴)

•        سومین نشست گروه ویژه راه ابریشم سازمان جهانی گردشگری – باکو، آذربایجان (آوریل ۲۰۱۳)

•        دومین گردهمایی UNWTO Silk Task Force – WTM لندن ۲۰۱۲        اولین نشست گروه ضربت جاده ابریشم UNWTO – WTM لندن ۲۰۱۱

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا