انتشار بیانیۀ هفتمین جشنوارۀ بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر
هفتمین جشنوارۀ بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین ۷) با رویکرد تقویت توجه به صنایع دستی ایران، در راستای تحقق اقتصاد هویتبنیان، متمرکز شده است.
به گزارش هفت گرد، بیانیۀ هفتمین جشنوارۀ بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر از سوی مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور منتشر شد.
در متن این بیانیه آمده است:
«خدای بزرگ را سپاس که توفیق برنامهریزی و برگزاری هفتمین جشنوارۀ بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر را با کمک و یاری هنرمندان و فعالان صنایع دستی کشور به مسئولان امر ارزانی داشت تا تمامی دستاندرکاران مرتبط دست در دست هم و با ارادهای مصمم این جشنواره را با نام اختصاصی «سرو سیمین ۷» برپا دارند.
اگرچه سیاستهای کلان توسط قانونگذاران برای بلندمدت دیده و اندیشیده شده اسن، لیکن بدیهی است نحوۀ ارائۀ مجریان، بر اساس نیازهای روز و به فراخور اقتضائات زمان، میتواند و باید تغییراتی نسبت به ادوار قبل لحاظ شود.
هفت عدد کمال و بلوغ است، عدد خروج از صباوت و فاصله با کهولت و نهایتاً عدد خوش یُمن دوام و قوام. دقیقاً به همین سبب است که هفتمین دوره، آغاز تغییراتی ژرف در جشنواره و افزوده شدن جنبۀ بینالمللی به آن به شمار میآید. به این معنا که جشنوارۀ صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر در داخل از رشد کافی برخوردار شده و آمادۀ توسعۀ خویش به آن سوی مرزها است.
در چنین وضعیتی است که تمام تلاش برگزارکنندگان و مسئولان با رویکرد تقویت توجه به صنایع دستی ایران، در راستای تحقق اقتصاد هویتبنیان، متمرکز شده و کوشیده راه پر فراز و نشیب ترکیب فاخر-کاربردی را در آثار صنایع دستی ایران هموار سازد و صناعت را در معنای تاریخی خویش به بار نشانَد.
آنچه حاصل آمده اگرچه نمیتواند حق مطلب را دربارۀ جایگاه و شأن صنعتگران و هنرمندان ارجمند صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران ادا کند، لیکن تبلور تمام عشق و توانی است که مسئولان، فعالان و دستاندرکاران مربوطه دارند و امکانات موجود ظهور آن را در ساحت وجود میسر میسازند.»
جشنواره سرو سیمین ۷ از ۲۶ بهمن تا ۴ اسفندماه سال جاری در محل موزه ملی ایران برگزار میشود.