بازدید دانشجویان بینالملل دانشگاه تهران از بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست
به گزارش هفت گرد، در این بازدید که با هماهنگی پاویون بینالملل نمایشگاه انجام شد، حدود ۲۰ دانشجوی مقطع ارشد و دکتری رشته های حقوق بینالملل، اقتصاد محیط زیست، مدیریت بازرگانی، کارآفرینی و هنر از کشورهای عراق، قرقیزستان، تاجیکستان و افغانستان از پاویون بینالملل، غرفه سازمان حفاظت محیط زیست و غرفه های تشکل های مردمی و دانشجویی بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید ها دانشجویان بینالملل ضمن آشنایی با ساختارهای محیط زیست در کشور ایران به ظرفیت ها و اقدامات صورت گرفته توسط بخش های مختلف در حوزه محیط زیست آشنا شدند. همچنین به بحث و تبادل نظر با گروه های مختلف حاضر در نمایشگاه پرداختند.
همچنین در حاشیه این بازدید دانشجویان بینالملل در پنل کنوانسیون بینالمللی تجارت گونههای جانوری و گیاهی در خطر انقراض شرکت کرده و با اهداف، ظرفیت ها، چالش ها و همچنین رویکرد کشور ایران در خصوص این کنوانسیون آشنا شدند.
شایان ذکر است که در کمیته علمی و رویدادهای این نمایشگاه، با استفاده ازین ظرفیت و همچنین تشکل های دانشجویی و مردمی، بیش از ۲۰ گفتگوی راه حل محور نیز با حضور علاقمندان به صورت حضوری و وبینار برگزار شد.
گفتنی است پاویون بینالملل بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست که با استقبال قابل توجه مهمانان ویژه نمایشگاه (ظریف و مهاجرانی و ….. تقریبا همشون اومدند) مواجه شد، با هدف معرفی ظرفیتهای بینالمللی گروه ها و کنوانسیونهای فعال محیط زیستی به همت شرکت هرمس (مجری نمایشگاه) و گروه علمی دانشجویی راه حل و همچنین حمایت وزارت امور خارجه و سازمان حفاظت محیط زیست با حضور ۱۰ گروه بینالمللی فعال در کشور در ۳ دسته کنوانسیونهای سازمان حفاظت محیط زیست، برنامههای سازمان ملل متحد و کمیته های بینالمللی محیط زیستی در ایران، شامل: برنامه کمکهای کوچک محیط زیست در ایران (GEF, SGP, UNDP)، مرکز منطقه ای کنوانسیون رامسر در مرکز و غرب آسیا (Ramsar Convention)، کنوانسیون بینالمللی تنوع زیستی- مرجع ملی دانش سنتی (CBD)، کنوانسیون بینالمللی حفاظت از گونههای مهاجر وحشی (CMS)، کنوانسیون بینالمللی گونههای جانوران و گیاهان وحشی در معرض خطر انقراض و نابودی ( CITES)، طرح حفاظت از تالابهای ایران (همکاری مشترک ایران، صندوق تسهیلات محیط زیست جهانی و برنامه توسعه ملل متحد) – CIWP، کمیته محیط زیست و سلامت شهری مجمع شهرداران آسیایی ( EUHC-AMF)، شبکه بینالمللی سازمان ملل متحد برای اقلیم (YCA)، کنوانسیون بینالمللی تنوع زیستی- مرجع مدیریت مناطق حفاظت شده و اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN)، ایجاد شد.