آخرین اخبارفناوری اطلاعات

یونسکو؛ جایزه‌ای برای تشویق اهالی زیست‌بوم فن‌آوری

این جایزه اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور را از آموزش و پرورش تا پارک‌های علم و فناروی و مراکز رشد پوشش خواهد داد.

به گزارش هفت‌گرد به نقل از ایسنا، علی خیرالدین‌ امروز در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری معاونت فن‌آوری و نوآوری وزارت علوم با کمیسیون ملی یونسکو در خصوص تاسیس دبیرخانه جایزه فن‌آوری و نوآوری یونسکو با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ما گسترش گفتمان نوآوری و فن‌آوری در کشور است و تشویق و ترغیب کسانی که در حوزه فن‌آوری و نوآوری فعالیت می‌کنند، یک ضرورت است.

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که با ایوبی؛ دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو داشتیم، پیشنهاد یک نشان و جایزه‌ را مطرح کردیم که با استقبال خوبی هم روبه‌رو شد .

معاون فن‌آوری و نوآوری وزیر علوم با اشاره به نقش حمایتی این وزارتخانه، می‌گوید: «با هماهنگی که با وزیر علوم داشتیم، بنا براین شد که معاونت فن‌آوری و نوآوری وزارت علوم نقش حمایتی و سیاست‌گذاری برای این جایزه داشته باشد.»

او ادامه می‌دهد: «دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی و دانشگاه مادر قبول کردند که دبیرخانه در دانشگاه تهران باشد. ما یک شورای سیاست‌گذاری داریم که وزیر علوم رییس این شورا است، معاونت فن‎اوری و نوآوری، دبیر این شورا است و ایوبی به‌ عنوان نایب رئیس و مقیمی ‎به‌ عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری، رئیس دبیرخانه اصلی این مجموعه است».

او اضافه می‌کند: «این شورای سیاست‌گذاری با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، رئیس اتاق بازرگانی و پنج وزیر شکل می‌گیرد. به علاوه هیات امنا، کمیته‌های اجرایی، ارزیابی و بین‌الملل از دیگر ساختارهای این شورا هستند. هدف این است کل دبیرخانه در دانشگاه تهران مستقر باشد و هر ساله این جایزه معتبر که بین‌المللی می‌تواند محسوب شود را داشته باشیم.

معاون فن‎اوری و نوآوری وزیر علوم می‌گوید: «این جایزه اکوسیستم فن‎اوری و نوآوری کشور را از آموزش‌ و پرورش تا پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد پوشش خواهد داد.»

خیرالدین در خصوص شرایط فناوری و نوآوری کشور ادامه می‌دهد: «در کشور ۴۹ پارک علم و فناوری، ۲۰۶ مرکز رشد، حدود یازده هزار واحد فن‌آور فقط در پارک‌های علم و فناوری مستقر هستند. همچنین ۱۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک‌های علم و فناوری داریم که تحت پوشش وزارت علوم هستند و در کل حدود ۷ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که یک مجموعه گسترده است که می‌تواند مورد حمایت این جایزه قرار بگیرد.»

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا