کشف شواهدی از مسکونی بودن محوطه فیضآباد
هشتمین فصل کاوش آموزشی دانشگاه کاشان در محوطه فیضآباد به کشف یک قطعه کاشی زرین فام منجر شد که گویای وجود مسجدی در این محوطه است.
به گزارش هفتگرد به نقل از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، رضا نوری شادمهانی (سرپرست هیات باستانشناسی) گفت: بر اساس طرح پیشنهادی( پروپزال) کاوش در این فصل ترانشهای در ابعاد ۷.۵ در ۵ متر در شمال دیوار جنوبی ارگ محوطه احداث و در آن دو فضای مستطیلشکل یکی در جهت شمالی – جنوبی و دیگری در جهت شرقی- غربی کشف شد.
این باستانشناس با بیاناینکه درون این فضا چندین سازه حرارتی( شاید تنور) مشاهده شد تصریحکرد: درون یکی از سازههای حرارتی یک قطعه کاشی زرین فام بدست آمد که گویای وجود مسجدی در این محوطه است که امیدواریم در سالهای آتی موفق به کشف آن شویم.
سرپرست هیات باستانشناسی افزود: پس از ۷ فصل کاوش محوطه فیضآباد در این فصل به یک سند نوشتاری که بعد از ارایه گزارش، ماهیت آن اعلام خواهد شد دست یافتیم که نشان میدهد این شهر در زمان ارغون ایلخانی مسکونی بوده و بعد از فروپاشی این حکومت متروک و خالی از سکنه شده است.
او در پایان خاطرنشانکرد: کاوش در حال حاضر ادامه دارد و امیدواریم که در روزهای باقی مانده شواهد باستانشناختی قابل توجهی بهدست آید.